gps nunspeet

+31 (0)341-256004

+31 (0)341-256098

info@gps-nunspeet.nl

sales@gps-nunspeet.nl

organisatie

De ‘GPS’ te Nunspeet bestaat al ruim 40 jaar en is een middelgrote pluimvee slachterij. De ‘GPS’ staat als slachterij op de derde plaats in Nederland. Qua productie op een locatie is het de grootste van de Benelux.
Belangrijke principes voor onze bedrijfsvoering zijn kwaliteit, hygiëne, welzijn voor zowel mens als dier, milieu, stiptheid en service.

Productie

De productie bedroeg over 2011 135.000 ton levende kuikens, wat neerkomt op circa 100.000 ton geslacht product. Dit wordt op twee slachtlijnen geproduceerd. Eén slachtlijn verwerkt 9.200 kuikens per uur en de ander 11.000 kuikens per uur.

Terrein en omgeving

GPS beschikt over een terrein van ongeveer 20 hectare waarvan ruim 2 hectare als industrieterrein gebruikt wordt en ruim 1 hectare bebouwd is.

gps-bedrijfterrein

In 2013 komt de oostelijke rondweg in Nunspeet. Door deze rondweg heeft GPS nog 5 hectare industriegrond ter beschikking.
Het totaal oppervlakte van GPS wordt na de grondaankoop van de gemeente bijna 24 hectare.

EHBO

De EHBO-ruimte is uitgerust met een defibrillator apparaat. Minimaal vijf mensen beschikken over een EHBO-diploma. Deze mensen worden jaarlijks bijgeschoold door o.a. het Rode Kruis, brandweer en arbeidsinspectie.

gps-ehbo

Technische dienst

De technische dienst is ’s ochtends een uur voor het slachten altijd met twee mensen aanwezig aanwezig en tijdens het slachten met vier mensen. Na het slachten zijn er ook nog altijd twee mensen om het dagelijks onderhoud af te maken. Het meeste onderhoud is in eigen handen, alleen voor specifiek onderhoud en vernieuwingen worden derden ingeschakeld.

© Copyright 2018

Ontwerp & realisatie: Provalue